בחופש, כשמחפשים תעסוקה לילדים, אין כמו יצירה מתוקה. שמחים להעניק לכם מתכון להכנת סוכריות שוקולד, מקושטות, מרהיבות והכי חשוב….טעימות ואהובות!
רכיבים:
- 200 גרם אצבעות שוקולד איכותי
- 20 גר’ חמאת קקאו
- 50 גר’ שוקולד לבן לכיתוב
- או אגוזים, פיצוחים, חמוציות, וכל דבר אחר לקישוט
- נייר אפייה
- חצאי שיפודים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד המריר ואת החמאת קקאו בבן מארי.
את השוקולד הלבן ניתן להמיס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ואז לערבב.
על הנייר אפייה מציירים עיגול או כל צורה שמתחשק לכם.
בעזרת השוקולד הלבן יוצרים כיתוב הפוך (!!!) במרכז העיגול. ניתן לקשט גם עם אגוזים, פיצוחים, חמוציות או כל דבר אחר שאוהבים.
לאחר שהשוקולד הלבן התקרר מזלפים את השוקולד המריר על כל הצורה, כולל על הכיתוב הלבן.
מניחים את השיפוד על השוקולד ומקררים.
ניתן להכין גם בפורמות קנויות.