אגוז בונדוק קלוי (הנקרא גם אגוז הלוז) הוא אגוז קטן, פריך וטעים עם טעם אגוזי עשיר ומתוק. כאשר הוא קלוי ומלוח, הוא מקבל טעם עמוק ומעט מעושן, המעצים את טעמו הטבעי. אגוז הבונדוק קלוי הוא מקור מצוין לחומצות שומן בלתי רוויות, ויטמינים כמו E ו-B, ומינרלים כמו מגנזיום וברזל. הוא מתאים לנשנוש ישיר, כמרכיב בתערובות אגוזים, או כתוספת לעוגות, קינוחים וגרנולה. כמו כן, הוא יכול לשדרג סלטים או להוות תוספת טעימה לשוקולדים וממתקים.