רכיבים:
- 9 כוסות פצפוצי אורז
- 350 גרם שוקולדצ’יפס (או שוקולד 55%)
- 350 גרם דבש
- 350 גרם חמאת בוטנים
- לציפוי (מומלץ):
- 250 מ”ל חלב קוקוס
- 250 גרם שוקולדצ’יפס (או שוקולד 55%)
אופן ההכנה:
שמים בקערה 9 כוסות פצפוצי אורז.
ממיסים בסיר על אש נמוכה את השוקולד, הדבש וחמאת הבוטנים
עד קבלת תערובת אחידה
שופכים את השוקולד עם פצפוצי האורז ומערבבים היטב
משטחים בתבנית ומכניסים להקפאה ל-15 דק’
ממיסים את רכיבי הציפוי – שופכים מעל ומכניסים למקפיא ל-15 דק’ נוספות.
מוציאים, חותכים, מסדרים במנג’טים ומחזירים להקפאה
מומלץ להוציא כמה דק’ לפני ההגשה