מאת הגולשת רוית גרוס שזכתה בתחרות המתכונים
רכיבים:
- 2 כפות שמן
- בצל
- 200 גרם ערמונים מוכנים באריזת ואקום
- 2 תפוחים ירוקים
- מקל קינמון או 1/4 כפית אבקת קינמון
- 2 כפות סוכר חום
- 1/2 ק”ג דלעת
- תפוח אדמה
- 2 גזרים
- 1/2 ק”ג בטטה
- 1/2 כוס עדשים כתומות
- פלפל שחור
- כף אבקת מרק
- פחית חלב קוקוס
אופן ההכנה:
מחממים 2 כפות שמן, מוסיפים בצל חתוך לקוביות, 200 גרם ערמונים מוכנים באריזת וואקום, 2 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות.
מוסיפים 1/2 ק”ג דלעת תפו”א אחד, 2 גזרים , 1/2 ק”ג בטטה, 1/2 כוס עדשים כתומות.
לתיבול מוסיפים מקל קינמון או 1/4 כפית אבקת קינמון, 2 כפות סוכר חום, פלפל שחור, כף אבקת מרק ופחית חלב קוקוס.
מבשלים במשך 40 דקות ובעזרת מוט בלנדר טוחנים את המרק.
בהגשה מוסיפים פרוסות ערמונים.