רכיבים:
- 300 גר’ שוקולד מריר 55%
- 100 מ”ל סירופ תירס
- 2 כפות מים.
אופן ההכנה:
ממיסים את כל המרכיבים בבן מארי עד קבלת שוקולד אחיד.
מניחים בתבנית, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקשות במקום מוצל ל 24 שעות.
לשים את הבצק עד שיתחמם מעט ויוצרים צורות. הבצק מתקשה ואינו נמס!
מהבצק ניתן לצפות עוגות, ליצור זר פרחים ולהניח על שיפוד ולפסל כל מה שבא לכם.
טיפ: בכדי לעבוד שוב עם הבצק לאחר שהתקשה ניתן לחמם שנית בבן מארי.