רכיבים:
- 1 וחצי כוסות קמח מלא
- 1/2 כוס קמח 70%
- 1 קורט מלח
- 2 כפות שמן
- 2 כוסות חלב
- 2 ביצים
מילוי:
- 1כוסות אגוזי קשיו שהושרו במים 24 שעות
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית מיץ לימון
- 2 כפות סילאן
אופן ההכנה:
בלינצ’ס:
*מערבבים ביחד את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים
* שופכים מצקת למחבת ומטגנים משני הצדדים.
מילוי:
• מסננים את הקשיו מהמים
• טוחנים במעבד מזון את הקשיו ביחד עם שאר החומרים.
• ממלאים את הבלינצ’ס, מקפלים, מזלפים סילאן או דבש מעל.
• אוכלים בהנאה- חג שמח.
הערות:
• בכדי לקבל מילוי מלוח ניתן להמיר את הסילאן בכפית מלח.
• ניתן להוסיף צימוקים, חמוציות ועוד למילוי לאחר הטחינה.