חומץ תפוחים | אבץ תוסף תזונה | פירות יבשים ללא סוכר | על המשקל

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

קציצות תרד

המתכון של שרה גילה לופה מגינות שומרון

רכיבים:

  • 8 חתיכות תרד קפוא (טעים מאוד גם טרי, צרור..)
  • בצל
  • 6 כפות קמח עדשים (אני טוחנת עדשים)
  • 6 כפות קמח שקדים (אני טוחנת שקדים)
  • כפית פשתן טחון
  • כפית צ’יה לבנה (אפשר גם שחורה)
  • מלח, פלפל, שום גבישי ומוסקט

אופן ההכנה:

מחממים תנור על 150 מעלות.
בסיר מכניסים את התרד והבצל עד שהבצל שקוף.
מורידים מהאש מצננים טיפה ומכניסים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
מכדררים לכדורים (אני אוהבת שהידים שלי קצת רטובות במים או בשמן זית)
ומועכים על תבנית משומנת בשמן זית.
אופים עד להשחמה (אפשר גם לטגן, אני פשוט לא בעד..)
הזהרת התמכרות – זה הקציצות הכי טעימות שאכלתם בחיים שלכם.

 

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט