רכיבים:
- 300 ג’ קמח 70% עדין-על המשקל
- 5 ג’ אבקת אפייה ללא אלומיניום (כפית בינונית)
- 100 ג’ סוכר קנים
- 1 כף גרידת לימון / תפוז
- 80 ג’ דבש טבעי (כרבע כוס)
- 1/2 כוס מים
- 1 ביצת חופש
- 2 כפות שמן קוקוס
- קורט מלח
- 50 ג’ אגוזי מלך גרוסים / פקאן טבעי גרוס
- ניתן להוסיף ציפורן טחון, קינמון, הל וזנגביל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, האגוזים הגרוסים, הסוכר וקורט המלח.
במידה ומוסיפים ציפורן, קינמון, הל או זנגביל – יש לערבבם ביחד עם הקמח בשלב זה.
מוסיפים את כל החומרים הרטובים ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת מעט, ואופים כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.