על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • 6 ביצים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 100 גרם אגוזים טחונים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף ברנדי
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף קמח מצה
  • 2-3 כפות ריבה
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

* מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שהתערובת מסמיכה ומקבלת גוון בהיר (כ-10 דקות).

* מוסיפים תוך כדי בחישה מתמדת בכף עץ את השקדים, האגוזים, תמצית הוניל, הברנדי, הלימון וקמח המצה.

* אופים בתבנית (מס' 26) משומנת ומקומחת, כ-35 דקות, בחום בינוני.

* מצננים את העוגה ומורחים ריבה (מומלץ להמיס אותה מעט על-מנת שתמרח בקלות).

* מקציפים את השמנת עם 2 כפות הסוכר ומורחים על הריבה.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution