על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

1 כוס קמח תפו"א/תחליף קמח
150 גר' שקדים מולבנים טחונים
100 גר' סוכר קנים
50 גרם גרעיני חמניה קלופים
50 גרם גרעיני דלעת קלופים
50 גרם אגוז לוז-בונדוק
קורט מלח
1 ביצה
1/2 כוס שמן קוקוס מוצק
1 כף סילאן ללא סוכר

לציפוי:

תערובת קינמון טחון וסוכר קנים

אופן ההכנה:

* מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים.

* מוסיפים את השמן, הביצה והסילאן ומעבדים את קבלת בצק אחיד.

* מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה.

* יוצרים גליל, מגלגלים בתערובת של סוכר קנים+קינמון, ומכניסים ל-20 דק' במקפיא.

* מוצאים ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ

* אופים כ-10-12 דק' בתנור שחומם מראש ל ◦180

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution