עוגיות לפסח
רכיבים:
1 כוס קמח תפו”א/תחליף קמח
150 גר’ שקדים מולבנים טחונים
100 גר’ סוכר קנים
50 גרם גרעיני חמניה קלופים
50 גרם גרעיני דלעת קלופים
50 גרם אגוז לוז-בונדוק
קורט מלח
1 ביצה
1/2 כוס שמן קוקוס מוצק
1 כף סילאן ללא סוכר
לציפוי:
תערובת קינמון טחון וסוכר קנים
אופן ההכנה:
* מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים.
* מוסיפים את השמן, הביצה והסילאן ומעבדים את קבלת בצק אחיד.
* מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה.
* יוצרים גליל, מגלגלים בתערובת של סוכר קנים+קינמון, ומכניסים ל-20 דק’ במקפיא.
* מוצאים ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס”מ
* אופים כ-10-12 דק’ בתנור שחומם מראש ל ◦180