חומץ תפוחים | אבץ תוסף תזונה | פירות יבשים ללא סוכר | על המשקל

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • 200 גר’ גרעיני דלעת קלופים
  • 200 גר’ שומשום מלא
  • 300 גר’ גרעיני חמניה קלופים
  • 250 גר’ שקד מולבן פרוס
  • 300 גר’ שוקולד צ’יפס
  • 4 חלבונים
  • 1/4 כוס סוכר קנים

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את גרעיני הדלעת, השומשום, גרעיני החמניה והשקד המולבן.

מערבבים היטב בקערה (לא מקציפים!) את החלבונים והסוכר.

שופכים את החלבונים על תערובת הגרעינים ומערבבים

מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.

במידת הצורך אפשר להוסיף חלבון נוסף.

בעזרת 2 כפיות יוצקים בצורת עוגיות על תבנית אפיה.

אופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט