סלט פומלה לבבות חסה
רכיבים:
- 2 פומלות גדולות
- 150 גרם גבינת אדם מגורדת
- 150 גרם אגוזי פקאן
- חצי חבילת עלי בייבי
- 2 חבילות חסה ערבית נקיה
- 1 צלוחית גרגירי רימונים
- לרוטב:
- רבע כוס שמן זית
- חצי כפית מלח
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 2 כפות רכז רימונים
- קורט סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-175 מעלות
קולים את האגוזים עד הזהבה כ-10 דקות.
מפלטים את הפומלה (מקלפים ומוציאים רק את בשר הפרי).
להכנת הרוטב:
מניחים את כל המצרכים בקערה ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים.
בקערה נוספת מניחים את החסה עם הפומלות, הרימונים והגבינה.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
בוזקים חלק מהרוטב ומערבבים.