על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • 2 פומלות גדולות
  • 150 גרם גבינת אדם מגורדת
  • 150 גרם אגוזי פקאן
  • חצי חבילת עלי בייבי
  • 2 חבילות חסה ערבית נקיה
  • 1 צלוחית גרגירי רימונים
  • לרוטב:
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות רכז רימונים
  • קורט סוכר

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-175 מעלות
קולים את האגוזים עד הזהבה כ-10 דקות.
מפלטים את הפומלה (מקלפים ומוציאים רק את בשר הפרי).
להכנת הרוטב:
מניחים את כל המצרכים בקערה ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים.
בקערה נוספת מניחים את החסה עם הפומלות, הרימונים והגבינה.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
בוזקים חלק מהרוטב ומערבבים.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution