על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

מרק ירקות כתומים וערמונים

מאת הגולשת רוית גרוס שזכתה בתחרות המתכונים

רכיבים:

  • 2 כפות שמן
  • בצל
  • 200 גרם ערמונים מוכנים באריזת ואקום
  • 2 תפוחים ירוקים
  • מקל קינמון או 1/4 כפית אבקת קינמון
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/2 ק"ג דלעת
  • תפוח אדמה
  • 2 גזרים
  • 1/2 ק"ג בטטה
  • 1/2 כוס עדשים כתומות
  • פלפל שחור
  • כף אבקת מרק
  • פחית חלב קוקוס

אופן ההכנה:

מחממים 2 כפות שמן, מוסיפים בצל חתוך לקוביות, 200 גרם ערמונים מוכנים באריזת וואקום, 2 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות.
מוסיפים 1/2 ק"ג דלעת תפו"א אחד, 2 גזרים , 1/2 ק"ג בטטה, 1/2 כוס עדשים כתומות.

לתיבול מוסיפים מקל קינמון או 1/4 כפית אבקת קינמון, 2 כפות סוכר חום, פלפל שחור, כף אבקת מרק ופחית חלב קוקוס.

מבשלים במשך 40 דקות ובעזרת מוט בלנדר טוחנים את המרק.
בהגשה מוסיפים פרוסות ערמונים.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution