חומץ תפוחים | אבץ תוסף תזונה | פירות יבשים ללא סוכר | על המשקל

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

לחם עשיררכיבים:

  • 500 גר’ קמח 70% עדין
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/4 כוס סוכר דמררה
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס שמן
  • 1.5 כוסות מים
  • כפית מלח
  • 1 כוס תערובת ללחם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים היבשים למעט המלח.
מוסיפים את הביצה וכוס מים.
מתחילים ללוש עד שהבצק מתחיל להתאחד.
מוסיפים את השמן והמלח וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק אחיד וחלק, מוסיפים את יתרת המים רק במידת הצורך.
מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
בינתיים, מדליקים תנור לחום 180 מעלות.
מחלקים את הבצק בתבניות, מורחים ביצה על כל בצק בתבנית ומתפיחים שוב כחצי שעה.

לאחר ההתפחה בתבנית, מורחים שוב ביצה ומפזרים את התערובת ללחם מעל הבצק. ניתן ללוש חלק מהתערובת לתוך הבצק.

יש לאפות את הלחם כ- 20-30 דק’ עד שמשחים.

את התוספות יש להוסיף לבצק לפני סוף הלישה.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט