לביבות ללא גלוטן
רכיבים:
- 3 תפוחי אדמה בינונים
- 1 גזר
- 1 בצל קטן
- 2 כפות קמח תפו”א ללא גלוטן
- 1 כף קמח טפיוקה
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 2 ביצים
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
מגרדים בפומפיה את תפוחי האדמה, הגזר והבצל ומעבירים למסננת לחצי שעה להורדת הנוזלים
(ניתן לסחוט ידנית)
מוסיפים את הקמחים, הביצים והמלח ולשים את שמתקבלת עיסה אחידה.
מכסים ומניחים בצד ל 15 דק’
מגלגלים לקציצות ומטגנים.
לקציצות מתוקות ניתן להוסיף 1 כף סוכר או כף דבש