ירקות צלויים בתנור במרינדת סילאן וצ’ילי
רכיבים:
- גזרים גדולים 3
- פלפלים בצבעים שונים 3
- 2 בצלים סגולים/לבנים
- 2 כרישות (החלק הלבן בלבד)
- 300 ג’ דלעת
- 3 בטטות בינוניות
- 1 ראש שום קלוף (שיניים שלמות)
- 6 שיני שום כתושות
- 3 כפות סילאן ללא סוכר
- 3 כפות שמן זית אחיה
- 2 כפות רוטב צ’ילי חריף מתוק
- 2 כפות סויה
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- מלח / פלפל שחור
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לחתיכות גדולות.
מערבבים היטב בקערה גדולה עם התבלינים ומעבירים לתבנית חרסינה.
אופים בתנור ב-180 מעלות עד להשחמה יפה. (לדאוג מדי פעם לערבב את הירקות).