טראפלס שוקולד
רכיבים:
- 200 גר’ שוקולד מריר
- 100 מ”ל שמנת.
- אפשרויות לציפוי:
- קקאו
- קוקוס
- שוקולד מומס ומעליו פולי קפה
- קרוקנט לוז
- ועוד…
אופן ההכנה:
ממיסים בבן מארי
שיטה 1: להעביר את השוקולד לשק זילוף עד שיתגבש ואז לזלף כל חתיכה ולחתוך.
שיטה 2: לשטח על תבנית ולאחר שמתקרר ליצור צורות בעזרת כפית או לחתוך בסכין לקוביות.
את הטראפלס ניתן לצפות בקקאו, קוקוס, שוקולד מומס ומעליו פולי קפה, קרוקנט לוז ועוד.