על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת.
  • אפשרויות לציפוי:
  • קקאו
  • קוקוס
  • שוקולד מומס ומעליו פולי קפה
  • קרוקנט לוז
  • ועוד…

אופן ההכנה:

ממיסים בבן מארי

שיטה 1: להעביר את השוקולד לשק זילוף עד שיתגבש ואז לזלף כל חתיכה ולחתוך.

שיטה 2: לשטח על תבנית ולאחר שמתקרר ליצור צורות בעזרת כפית או לחתוך בסכין לקוביות.

את הטראפלס ניתן לצפות בקקאו, קוקוס, שוקולד מומס ומעליו פולי קפה, קרוקנט לוז ועוד.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution