על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • כוס בורגול עבה
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס נענע קצוצה
  • 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 3/4 כוס תערובת פריכה לסלט
  • גרגירי רימון (מרימון אחד)

אופן ההכנה:

שמים בקערה את הבורגול ויוצקים עליו 2.5 כוסות מים רותחים ומכסים.

לאחר חצי שעה (אחרי שהבורגול ספג את רוב המים) – מסננים היטב.

מחזירים את הבורגול המסונן לקערה ומוסיפים את כל החומרים למעט גרגירי הרימון.

בכוס מערבבים היטב את הרוטב – שמן זית, מיץ לימון פלפל שחור גרוס ומלח

שופכים על הסלט ומערבבים.

לפני ההגשה מפזרים את גרגירי הרימון מלמעלה.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution