על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • 500 ג' שיבולת שועל שלמה
  • 100 ג' גרעיני חמניה קלופים
  • 100 ג' גרעיני דלעת קלופים
  • 100 ג' אגוזי פקאן קלופים
  • 100 ג' שומשום מלא
  • 150 ג' חמוציות מיובשות / צימוקים
  • 2-3 כפות שמן קוקוס/רבע כוס שמן זית
  • בין 1/2 ל3/4 כוס דבש/ סילאן ללא סוכר או עירבוב של שניהם
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה חוץ מהחמוציות / צימוקים, עם המלח והשמן .
מוסיפים את הדבש/ סילאן ,עד שהתערובת רטובה וטועמים (אם היא לא מתוקה אפשר להוסיף דבש/ סילאן או אפילו מייפל ).

על התערובת להיות רטובה אך לא מימית.
מעבירים לשתי תבניות גדולות המרופדות בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל20 דקות אם אתם אוהבים גרנולה זהובה , או ל25 דקות אם אתם אוהבים אותה פציחה וכהה יותר.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין
מוסיפים את החמוציות / הצימוקים
אפשר לשדרג ולהוסיף פירורי חלבה בטעם שאתם אוהבים.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution