על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • 300 גר' שוקולד מריר 55%
  • 100 מ"ל סירופ תירס
  • 2 כפות מים.

אופן ההכנה:

ממיסים את כל המרכיבים בבן מארי עד קבלת שוקולד אחיד.
מניחים בתבנית, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקשות במקום מוצל ל 24 שעות.
לשים את הבצק עד שיתחמם מעט ויוצרים צורות. הבצק מתקשה ואינו נמס!
מהבצק ניתן לצפות עוגות, ליצור זר פרחים ולהניח על שיפוד ולפסל כל מה שבא לכם.

טיפ: בכדי לעבוד שוב עם הבצק לאחר שהתקשה ניתן לחמם שנית בבן מארי.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution