על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח 70%  עדין
  • 1 קורט מלח
  •  2 כפות שמן
  • 2 כוסות חלב/מים
  • 2 ביצים
  • דבש לזילוף

למילוי:

רסק תפוחים ללא סוכר/ממרח שקדיה

אופן ההכנה:

מערבבים ביחד את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים

שופכים מצקת למחבת ומטגנים משני הצדדים.

מורחים רסק תפוחים/שקדיה, מגלגלים ומזלפים מעט דבש.

הערות:

ניתן להוסיף חתיכות תפוח טריות בתוך המילוי

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution