על המשקל לוגו

הזמינו Online או חייגו:

1-599-50-15-15
0

רכיבים:

  • 1 וחצי כוסות קמח מלא
  • 1/2 כוס קמח 70%
  • 1 קורט מלח
  • 2 כפות שמן
  • 2 כוסות חלב
  • 2 ביצים

מילוי:

  • 1כוסות אגוזי קשיו שהושרו במים 24 שעות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 2 כפות סילאן

אופן ההכנה:

בלינצ'ס:

*מערבבים ביחד את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים
* שופכים מצקת למחבת ומטגנים משני הצדדים.

מילוי:
• מסננים את הקשיו מהמים
• טוחנים במעבד מזון את הקשיו ביחד עם שאר החומרים.
• ממלאים את הבלינצ'ס, מקפלים, מזלפים סילאן או דבש מעל.
• אוכלים בהנאה- חג שמח.

הערות:

• בכדי לקבל מילוי מלוח ניתן להמיר את הסילאן בכפית מלח.
• ניתן להוסיף צימוקים, חמוציות ועוד למילוי לאחר הטחינה.

3
תבלין פילדלפיה
14
 × 
2
 = 
28
תפריט נגישות
LM web solution
העגלה שלי
משלוח חינם בקנייה מעל 300 ש"ח
אזורי חלוקה וזמינות משלוחים
0
תפריט
תפריט נגישות
LM web solution